Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Bedrukte BIC 4 kleuren

Bedrukte BIC 4 kleuren pennen

Wilt u een bedrukte BIC 4 kleuren pen bestellen? Dan bent u bij Bedruktepenwereld op het juiste adres! De BIC 4 kleuren pen biedt u ontzettend veel mogelijkheden. Zo kunt u kiezen uit een standaard versie die ideaal voor leraren is. Deze versie beschikt over de inkt kleuren rood, zwart, groen en blauw. Het voordeel van een BIC pen met 4 verschillende kleuren inkt is dat de juiste kleur er altijd wel bij zit. Verder heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een 3 kleuren pen met potlood en een 4 kleuren fashion pen met alleen pastel kleuren. De pen heeft een uitstekende drukpositie op de houder waardoor de pen zeker opvalt vergeleken met andere pennen. Bij de BIC 4 kleuren pen full color kunt u de pen zelfs full color bedrukken!

BIC 4 kleuren pennen met logo

De BIC 4 kleuren pen is een authentieke reclamedrager met een hoge succesfactor. Door de vormgeving ligt de BIC 4 kleuren pen zeer comfortabel in de hand. De functionele clip maakt het mogelijk om de pen een vaste plek te geven in bijvoorbeeld de school- of reistas. Met BIC pennen kiest u voor de allerbeste materialen en lang- en soepel schrijvende vullingen. De BIC 4 kleuren pen is naar eigen wens samen te stellen, hierdoor sluit de pen altijd perfect aan bij de huisstijl van uw organisatie.

BIC 4 kleuren pennen bestellen

De BIC 4 kleuren pen is een icoon dat altijd in de mode is. Bent u benieuwd hoe uw bedrukte BIC 4 kleuren pennen er uit komt te zien? Vraag dan een vrijblijvende digitale proef aan! De BIC 4 kleuren pen is al verkrijgbaar vanaf 250 stuks. Door de hoogwaardige Europese productie weet u zeker dat u nog lang kunt schrijven met deze zeer populaire BIC pennen!