Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Bedrukte BIC Brite Liner markeerstiften


Bedrukte BIC Brite Liner markeerstiften

Bedrukte BIC Brite Liner

Een bedrukte BIC Brite Liner is een fijne en functionele markeerstift. Markeerstiften zijn op ieder bureau onmisbaar. Iedereen gebruikt ze wel eens om te leren voor een toets, een belangrijk stuk in een werkdossier te highlighten of om een stuk tekst samen te vatten. De BIC Brite Liner is een ideale markeerstift voor al deze activiteiten. De BIC Brite Liner heeft een speciale punt waarmee u eenvoudig zowel smalle als brede lijnen kan zetten. De kleuren van de markeerstift zijn super fel en vallen lekker op. U kunt de stift tot wel 8 uur zonder dop laten zonder dat deze uitdroogt. Bij HSG Promotions heeft u keuze uit maarliefst 9 verschillende kleuren BIC Brite Liners.

BIC Brite Liner met logo

U kunt ervoor kiezen om uw BIC Brite Liner te laten bedrukken met uw naam, tekst, logo en/of slogan. Door de markeerstiften te laten bedrukken kunt u deze eenvoudig personaliseren en aanpassen aan de huisstijl van uw bedrijf. De BIC Brite Liners zijn te bedrukken in diverse kleuren. Door BIC Brite liners te personaliseren met uw naam, tekst, logo en/of slogan kunt u gemakkelijk naamsbekendheid generen. Iedere keer als de markeerstift wordt uitgeleend zal uw bedrijf in het  oog springen van een nieuwe potentiële klant of relatie. Bovendien denkt uw relatie iedere keer wanneer hij de stift gebruikt terug aan uw bedrijf!

BIC Brite Liner bestellen

Door de BIC Brite Liner te bestellen heeft u een all-round relatiegeschenk in handen. De bedrukte BIC Brite Liners zijn ideaal om weg te geven op beurzen, evenementen, congressen en feesten. Daarnaast zijn de stiften ook erg leuk om bij een bestelling van een trouwe klant te doen. Verder zijn de stiften ook ideaal om aan uw medewerkers te geven, zodat zij de stiften tijdens hun werk kunnen gebruiken. Bent uw benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan!