Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

BIC M10 Clic pennen met logo


BIC M10 Clic pennen met logo

BIC M10 Clic pennen bedrukken

De klassieke BIC M10 Clic pen is terug van weggeweest! BIC is misschien wel het populairste merk pennen op dit moment. Door alle mogelijkheden die de BIC M10 Clic pen biedt kan het gezien worden als het promotionele schrijfproduct bij uitstek. De BIC M10 Clic pen kan tot 2 kleuren bedrukt worden en is verkrijgbaar in 8 zakelijke en frisse kleuren. Ook is het mogelijk om de kleuren van de houder en de clip te combineren. De pen is ontworpen voor langdurig schrijfgebruik; de BIC M10 Clic pen gaat 2 keer langer mee dan andere veelgebruikte pennen. Doordat de houder van de pen deels transparant is, ziet u gelijk wanneer de inkt bijna op is.

BIC M10 Clic pennen met logo

Wilt u een BIC pen voorzien van uw logo of bedrijfsgegevens? Met de BIC M10 Clic heeft u een pen in huis die perfect op de houder bedrukt kan worden! Met een combinatie van uw eigen stijlkleuren creëert u een opvallende reclamedrager. Ook kunt u kiezen voor de nieuwste BritePrix Texture druktechniek voor een voelbare bedrukking, waardoor u nog meer op zult vallen bij uw klanten!

BIC M10 Clic pennen bestellen

Met het plunger action mechanisme is de BIC M10 Clic pen de bekendste pen van BIC. Met de BIC M10 Clic pennen weet u zeker dat u comfortabel schrijfgerei in huis heeft. De pennen zijn al verkrijgbaar vanaf 500 stuks. Bent u benieuwd hoe uw bedrukte BIC M10 Clic pen er uit komt te zien? Vraag dan een vrijblijvende digitale proef aan. Alle mogelijkheden van de BIC M10 Clic pen zorgen ervoor dat u een pen kunt samenstellen die perfect aansluit bij uw organisatie.