Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

BIC Media Clic pennen met logo

BIC Media Clic pennen bedrukken

Met de BIC Media Clic pen heeft u ‘the original’ onder de BIC pennen in huis! De pen biedt u ontzettend veel mogelijkheden. De BIC Media Clic pen heeft 3 drukposities. De pen kan op de clip tot wel 2 kleuren bedrukt worden, terwijl u op de houder de mogelijkheid heeft de pen tot wel 4 kleuren of full color te bedrukken! Ook beschikt de BIC Media Clic pen over het Mix&Match systeem, wat inhoudt dat u een pen kunt samenstellen die bestaat uit verschillende kleuren en uitvoeringen. Daarnaast heeft u de keuze uit een blauw of zwart schrijvende vulling.

BIC Media Clic pennen met logo

BIC is misschien wel het populairste merk pennen op dit moment. Wilt u een BIC pen voorzien van uw logo, websitevermelding of bedrijfsgegevens? Met de BIC Media Clic pen heeft u een pen in huis die perfect bedrukt kan worden! Ook de authentieke BIC Media Clic pen weet u zeker dat u comfortabel kunt schrijven. De combinatie van goede kwaliteit en schrijfcomfort maakt de BIC Media Clic pen een succesvolle reclamedrager met een moderne uitstraling. De functionele clip van de BIC Media Clic maakt het mogelijk om de pen een vaste plek te geven in bijvoorbeeld de reis- of schooltas.

BIC Media Clic pennen bestellen

De BIC Media Clic pen staat bekend als de nummer één van BIC en is al vanaf 500 stuks verkrijgbaar. Via onze site kiest u eenvoudig de kleur, het gewenste aantal en het aantal kleuren bedrukking. Bent u benieuwd hoe uw bedrukte BIC Media Clic pen er uit komt te zien? Vraag dan een vrijblijvende digitale proef aan. Met de BIC Media Clic kiest u voor Spaanse kwaliteit, sterke materialen en lang- en soepel schrijvende vullingen!