Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

BIC Super Clip met opdruk

Bedrukte BIC Super Clip

De bedrukte BIC Super Clip balpen is perfect voor u als u opzoek bent naar een fijne schrijfpen van hoge kwaliteit. BIC behoort al jaren tot de top merken op het gebied van schrijfwaar. De BIC Super Clip balpen is een stijlvolle balpen met een soepel draaimechanisme. In onze webshop vindt u een ruim assortiment aan BIC balpennen die eenvoudig online besteld kunnen worden. De BIC Super Clip pen is een balpen met een grote clip, zoals de naam al aangeeft. De pen heeft een draaibare top waarmee de vulling naar binnen en buiten te draaien is. Zowel de houder als de clip van de Super Clip balpen zijn in meerdere kleuren beschikbaar.

BIC Super Clip met opdruk

De BIC Super Clip balpen kan zeer voordelig voorzien worden van een opdruk. Zo kunt u bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam, logo, website of slogan op de Super Clip balpen laten bedrukken. U creëert op deze manier een uniek relatiegeschenk. De pennen kunnen bedrukt worden in één tot twee kleuren of in full color. Ook heeft u bij het bestellen de keus of u de balpen met een zwarte of blauwe schrijfkleur wilt hebben. Een balpen wisselt vaak van eigenaar, waardoor u een grote doelgroep bereikt.

Super Clip balpen bestellen

Bij Bedruktepenwereld kunt u makkelijk en snel de BIC Super Clip balpen met opdruk bestellen. De balpennen kunnen al besteld en bedrukt worden vanaf 500 stuks. Wanneer u benieuwd bent naar hoe uw logo of tekst op de balpen eruit zal komen te zien, kunt u van te voren een gratis digitaal voorbeeld aanvragen. Zo krijgt u een beeld van het eindresultaat. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon.