Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

BIC Wide Body met opdruk

Bedrukte BIC Wide Body balpennen

Bedrukte BIC Wide Body balpennen schrijven heerlijk en hebben een mooi design. BIC behoort tot de top pennen merken van deze tijd. Door alle mogelijkheden die de BIC Wide Body te bieden heeft, hoort deze pen tot een van de beste promotionele geschenken van het moment. De Wide Body pen is verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren. Ook kun je bij de schrijfkleur van de balpen kiezen uit de kleuren blauw, zwart of rood. Bij Bedruktepenwereld vind je een ruim assortiment aan BIC pennen, waaronder de BIC Wide Body balpennen. De BIC Wide Body pennen zijn er in verschillende uitvoeringen en kleuren. Met de BIC Wide Body balpen weet je zeker dat je comfortabel schrijfgerei in huis hebt.

BIC balpennen bedrukken

Alle BIC Wide Body balpennen uit ons assortiment kunnen bedrukt worden. Deze BIC balpen beschikt over een groot drukoppervlak, wat het een perfect promotiemiddel voor bedrijven maakt. Zo kun je heel eenvoudig je bedrijfsnaam, logo, website of zelf gekozen tekst op de Wide Body balpen laten drukken. De pennen kunnen bedrukt worden op zowel de clip als op de houder. Dit kan in één tot twee kleuren of in full color. Ondanks dat de BIC Wide Body balpen een groot drukoppervlak heeft, voelt deze niet dik aan. Benieuwd naar hoe de BIC Wide Body balpennen eruit komen te zien met jouw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat je verrassen door onze studio!

Balpennen bestellen

Bij Bedruktepenwereld kan je makkelijk en snel bedrukte BIC Wide Body balpennen bestellen. Het bestellen en bedrukken van de BIC balpennen is al mogelijk vanaf 500 stuks. De bedrukte balpennen zijn perfect om in te zetten als giveaway tijdens evenementen, beurzen of andere speciale gelegenheden. Als je nog vragen of specifieke wensen hebt, kan je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.